Телефони: 088 922 8904; 0878 212025

NEW MAP е компания, специализирана в посредничеството с недвижими имоти и кредитните консултации. Тя е логично продължение на дългогодишната професионалната експертиза и обща визия на нейните съдружници и екип. Партньорите в дружеството са със сериозен опит в строителството, финансите и банково дело.

Компанията е регистрирана в Професионалния регистър на агенциите за недвижими имоти в България.

 

В New Map

  • Вярваме, че зад всяко търсене на заем стои реален човек с конкретни нужди, изисквания и очаквания.
  • Знаем, че същото е и с имотите, но често за тях е нужен и кредит – дали за покупка или за ремонт.
  • Можем да анализираме възможности и  потребности и да предложим оптималното решение.
  • Не понасяме  оправданията!
  • Гордеем се с осъществените мечти на своите клиенти. Щастливи сме да видим спокойствие на  лицата им след сделка.
  • Доволни сме от факта, че сме спестили хиляди левове на много българи, решили да купят жилището си с кредит или нуждаели се от пари.
  • Искаме да доказваме, че посредничеството в полето на недвижимите имоти е компетентна и отговорна услуга с лично отношение, качество, стандарти, лоялност и коректност.

Забавно, е когато някои клиенти мислят, че можем да правим невъзможното – възможно…Естествено – не сме способни на чудеса (те се от самодивска и Божествена природа). Просто си вършим работата – грамотно и задълбочено.  Така, че да бъдете доволни. Ангажиментите ни към Вас се базират на  доверие, етичност, дискретност. Нашите партньорски отношения раждат приятелства!

 

Управител на New Map e Сашо Бетов – с магистърска степен по стопанско управление и специализация по гражданско и търговско право.

Част е от екипа на  Моите Пари ООД и КредитЛанд ЕООД (регистриран в БНБ кредитен посредник).

С банково  финансиране се занимава повече от 20 години – време, през което с колеги са одобрили хиляди кредити, консултирали са хиляди доволни клиенти, като  почтен и доверен партньор.

Публикации тук.