Телефони: 088 922 8904; 0878 212025

Кредитни консултации

Кредитният консултант от екипа на CreditLand  –  Сашо Бетов ще Ви даде

безплатен, професионален отговор на Ваша нужда от:

  • Кредит за покупка на жилище и ремонт
  • Потребителски кредит с ипотека
  • Консолидиране на задължения
  • Рефинансиране на кредити при по-добри условия
  • Предоговаряне на съществуващ кредит
  • Потребителски кредит до 100 000 лв.

На финансовия пазар се предлагат десетки възможности за кредитиране.  Коя от тях, обаче е най-изгодната за Вас? Колко реално ще Ви струва кредита? Ще успеете ли сам да избегнете потенциални рискове? Ще се справите ли с морето от документи? Ще се подведете ли по красива реклама, която никога не казва всичко?

Ако не сте сигурни – потърсете неговата компетентна помощ. Тя ще Ви осигури гладко и безпроблемно кандидатстване, одобрение, оформяне на документи и усвояване на точно подбрания за Вашите нужди и възможности кредит.

Сашо Бетов е част от екипа на кредитните консултанти от КредитЛанд. Ползвайки неговите услуги имате възможност да изберете най-подходящата и изгодна оферта от над 300 банкови продукта за ипотечен кредит, да кандидатствате и преговаряте едновременно с няколко банки, да спестите ценно време и пари.

Ако кратко казаното до тук отговаря на Вашите потребности, просто се обадете на 08 89228904, за да насрочим час за подробна среща.

Можем да опишем още много полезни неща, НО ВСИЧКО В ТОЗИ ЖИВОТ Е ЛИЧНО. ЗАТОВА И НИЕ ЩЕ ПОДХОДИМ ЛИЧНО И СПЕЦИАЛНО!

*** Ню Мап ООД не извършва дейност по кредитно посредничество по смисъла на ЗКНИП.  По всички въпроси, свързани с кредитно посредничество, разчитаме на опита и професионализма на консултантите от „Кредитланд“ ЕООД.