Телефони: 088 922 8904; 0878 212025

Archives

to

By in with 0 Comments

Двуетажна къща с голям озеленен и подържан двор. Стопански постройки  и овощни дървета. Къщата е реновирана отвън, за ремонт е покрива и някои от вътрешните помещения. Ремонтирана баня с тоалетна, дневна с кухненски бокс. Долепена за къщата е стара сграда, която може да се възстанови и свърже с основната. Вода, ток, геран, голяма септична яма. […]

Read More

Туч

By in with 0 Comments

Празен незастроен равен парцел от 1082 кв.м. в центъра на с.Тученица, на асфалтирана улица, с достъп до ток и вода, с каменна ограда. Подходящ за еднофамилна къща за сезонно или постоянно обитаване. На 10 км от центъра на Плевен с прекрасен чист въздух.

Read More

Плевен, ул. Г.М. Димитров

By in with 0 Comments

Предлагаме незастроен парцел в Сторгозия,  ул. Г.М.Димитров, 2070 кв.м, Регулация, Ток, с лице към улицата от 38 м. Масивни огради от двете страни на парцела по дължината му. Незначителна денивелация в посока към улицата.  Подходящ за паркинг, автосервизна дейност, складове или малко производство.

Read More

с. Белиш, общ. Троян

By in with 0 Comments

Парцел в с. Белиш, в подножието на Стара Планина,  3 км. северно от град Троян. Селото е живописно, с прекрасни изгледи към Беклемето, връх Ботев. Парцелът е в регулация със сменен статут, отреден за курортно-рекреационен обект за туризъм и отдих, с площ 5129 кв.м., с голям излаз на път.

Read More